Tegelzetten is vakmanschap

Wij zorgen voor het leggen van de perfecte vloer

Onze tegelzetters zijn professionals

Tegels zetten is echt vakwerk. En dat vak verstaan onze tegelzetters Joost, Michel, Peter, Jos, Ivo en Peter. Zij zorgen ervoor dat uw vloer snel, verzorgd en deskundig gelegd wordt.

 Onze zetters werken met professionele apparatuur. Wij leggen de tegelvloer meestal voor een vaste prijs, inclusief het gebruik van lijm en voegmiddel. Dat voorkomt nare verrassingen achteraf.

Tegelzetten

Voordat onze tegelzetters beginnen, bekijken ze de ruimte en wordt het werk met de klant doorgenomen. In gezamenlijk overleg wordt de beste vlakverdeling bepaald.  Uitgangspunt is dat de ondervloer tegelklaar is. Indien nodig kunnen onze tegelzetters de ondervloer egaliseren of bijschuren. 

Wij verwerken de tegels met hoogwaardige flexibele tegellijm waarmee twee weken na de oplevering van de tegelvloer gestart mag worden met het opstookprotocol van de vloerverwarming.

Nadat de tegelvloer gelegd is, worden de tegels ingevoegd met de juiste kleur. Ook daarin ondersteunen wij graag. Wij bieden een ruim assortiment voegkleuren en adviseren graag over de juiste kleur passend bij de tegels. De juiste combinatie van tegels en voeg bepalen samen het eindresultaat.

Vanuit onze duurzaamheids gedachte werken onze tegelzetters alleen in de regio rond om onze showrooms met een maximale reisafstand van één uur.

 Wij zijn lid van de Bovatin, de Bond voor Aannemers in Tegelwerken in Nederland.

 BOVATIN Logo

We hebben de tegelvloer in Wijhe gekocht en door Tegelhuys Wijhe laten leggen en zijn super tevreden. Prettig advies bij het uitzoeken van de tegels. Goede planning in overleg met ons voor het leggen. Mooi resultaat dankzij de vloerenleggers.
Top jongens!!

Fam. Riemens

Optimaal genieten

Minimaal een dag na het voegen mag u de tegelvloer schoonmaken met cementsluier verwijderaar. Heeft u ook vloerverwarming laten aanleggen? Dan moet u nog even geduld hebben voordat u deze aanzet. De lijm heeft zes weken nodig om goed te drogen. Daarna kunt u optimaal genieten van uw nieuwe tegelvloer.

Meer over vloerverwarming aanleggen ›

Kom langs, in onze showroom liggen modelvloeren klaar!

Tegelhuys heeft een unieke presentatie van keramische vloertegels met heel veel modelvloeren, waardoor u een goed beeld van de mogelijkheden krijgt.

In onze showrooms worden de nieuwste collecties getoond, waaronder vele soorten keramisch parket, XXL-tegels en prachtig imitatie Belgisch hardsteen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag met vakkundig advies.

TEGELHUYS GIETEN

Vlaskamp 7, 9461 VB Gieten

Google Maps ›

TEGELHUYS WIJHE

Enkweg 1b, 8131 VD Wijhe

Google Maps ›

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zaterdag
van 9.00 tot 17.00 uur

25, 26, 31 december en 1 januari zijn we gesloten.